Telefoon: 033-2104104
e-mail: info@festos.nl
homepage | contact | sitemap
Festos Actueel

Festos verkoopt haar belang in Kiekens aan Anders Invest.

In Januari 2018 heeft Festos overeenstemming bereikt met Anders Invest voor de volledige overname van Kiekens. Sinds 2015 was Festos aandeelhouder van Kiekens. In de afgelopen jaren heeft Kiekens een sterke groei laten zien, zowel top- als bottomline. Er is nieuw management aangetrokken en diverse verbeteringsprojecten zijn succesvol afgesloten. Anders Invest zal de huidige groei lijn doorzetten. Naast Anders Invest is ook het management als aandeelhouder toegetreden.

Deelnemingen

Hieronder ziet u de actuele participaties van Festos.

Kiekens
Kiekens is al meer dan 100 jaar actief in het ontwikkelen, produceren en leveren van een breed scala aan industriële lucht- en milieutechnische producten. Tot haar producten gamma behoren filterinstallaties, luchtbehandelingssystemen, ventilatoren en industriële stofzuigers. Kiekens is internationaal actief in veeleisende markten zoals de energiesector, nucleaire industrie, farmaceutische industrie. De producten van Kiekens worden via dealers afgezet in Europa, Azië, de USA en Australië.

http://www.kiekens.nl

 

   
Royal Goedewaagen
Royal Goedewaagen maakt al bijna 400 jaar aardewerk met passie. Passie voor onze innovatieve ontwerpen, traditionele vormen en gedetailleerde handwerk. Passie van en voor de mensen die bij ons werken. En vooral voor ons eindproduct: kwaliteitskeramiek in al haar bijzondere verschijningsvormen.

http://www.royalgoedewaagen.nl/
   

Florigo International
(verkocht aan TNA)
Florigo International is de betrouwbare en betrokken partner van gerenommeerde aardappel-verwerkende bedrijven in meer dan 80 landen wereldwijd. Florigo levert lijnen voor diverse aardappelproducten. 

http://www.florigo-international.com

 

   

DJM Foodprocessing
(verkocht aan overige aandeelhouders)
DJM Foodprocessing uit Elburg ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie. DJM richt zich vooral op de convenience sector. In deze markt is het bedrijf internationaal goed vertegenwoordigd en is er de afgelopen 35 jaar een goede naam opgebouwd.  In Nederland vertegenwoordigt DJM van oudsher een aantal gerenommeerde fabrikanten. De onderneming is heel goed in staat om een complete productie- en verpakkingslijn te leveren.  

http://www.djmfoodprocessing.nl

Festos B.V.
Utrechtseweg 223
3818 EE Amersfoort
Telefoon: 033-2104104
Fax: 033-2011211
e-mail: info@festos.nl