Telefoon: 033-2104104
e-mail: info@festos.nl
homepage | contact | sitemap
Festos Actueel

Festos verkoopt haar belang in Kiekens aan Anders Invest.

In Januari 2018 heeft Festos overeenstemming bereikt met Anders Invest voor de volledige overname van Kiekens. Sinds 2015 was Festos aandeelhouder van Kiekens. In de afgelopen jaren heeft Kiekens een sterke groei laten zien, zowel top- als bottomline. Er is nieuw management aangetrokken en diverse verbeteringsprojecten zijn succesvol afgesloten. Anders Invest zal de huidige groei lijn doorzetten. Naast Anders Invest is ook het management als aandeelhouder toegetreden.

Vacatures

Stage bij Festos of haar deelnemingen
Festos is continue op zoek naar enthousiaste en ambitieuze stagiairs. Studenten met achtergrond in Finance, Economie of Bedrijfskundige studies kunnen zowel bij Festos als bij één van haar deelnemingen interessante stages krijgen. Stages omvatten o.a. het maken van marketscans, businessplannen, portfolio analyses, financiële projecties, investeringsbeslissingen etc.

Mocht je in aanmerking willen komen voor één van onze stageplaatsen stuur dan je CV met motivatie naar info@festos.nl t.a.v. Yme van der Wal.


Business Associates – participatie mogelijk

Festos zoekt business associates die actief willen zijn binnen onze deelnemingen. Wij werken intensief samen met een selecte groep managers met bewezen track record in general management, sales, supply chain management, finance, restructuring en M&A. Onze associates worden voor kortere of langere termijn verbonden aan onze deelnemingen (al dan niet in eindverantwoordelijke rol) om de waardeopbouw te versnellen. Participatie behoort tot de mogelijkheden. Je bent onderdeel van het Festos team en hebt intensief contact met zowel de partners van Festos als de andere Business Associates.

Wij komen graag in contact met aantoonbaar ervaren en resultaat gedreven ondernemende managers die denken binnen dit profiel te passen. Mocht je in aanmerking willen komen voor deze rol of meer informatie wensen neem dan contact op met Yme van der Wal op 06-54267061 of via y.vanderwal@festos.nl

Festos B.V.
Utrechtseweg 223
3818 EE Amersfoort
Telefoon: 033-2104104
Fax: 033-2011211
e-mail: info@festos.nl